Wie geeft Emotional Freedom Therapy EFT?

Als gediplomeerd E.F.T. therapeute wil ik, Emelie van Laar geb. 1965, kinderen en volwassenen helpen om op een prettige en gelukkige manier weer door het leven te gaan.

Zelf heb ik aan den lijve een aantal klachten dat er op deze site beschreven staat ondervonden doordat ikzelf slachtoffer geweest ben van pesten op school en misbruik in een relatie. Daarna ben ik verslaafd geraakt aan medicijnen om mijzelf in slaap te krijgen, de dag door te komen en van alle ellende weg te vluchten.

Natuurlijk wordt er altijd wel eens gepest op school of werk maar in deze tijd is het zo extreem wreed dat dit mensenlevens kost. Voor deze kinderen en slachtoffers zet ik mij in.

Dankzij de E.F.T behandelingen ben ik nu weer heel gelukkig met mijzelf en ben ik van mijn medicijnenverslaving af. Ik lach het leven weer toe. Al mijn onzekerheden zijn weg en ik sta sterker in mijn schoenen om tegenslagen die op mijn pad komen beter aan te kunnen.

Als onderneemster en psychotherapeute heb ik in een aantal plaatsen door het land een aantal praktijken opgezet om daar zelf de kinderen en volwassenen te behandelen. Maar wanneer reizen voor u niet makkelijk is, geef ik de therapie ook via skype zodat u met een gerust gevoel thuis de therapie krijgt.

E.F.T. is voor mij een magie die vele klachten oplost. Het heeft mij weer in balans gebracht. Mij staat niets meer in de weg en ik sta krachtig in het leven. Er zijn geen doemscenario’s meer, mijn hart is geheeld en mijn geest is weer gezond.