Hoe vaak kan een hart breken...

Hij/zij is mijn grote liefde.

Ik kan niet zonder jou.

Ik huil mij in slaap.

Liefdesverdriet trekt in het brein en geeft dezelfde sporen als griep. U kunt er dus letterlijk ziek van worden.

 

EFT Therapie: Liefdesverdriet

Kun je er niet meer tegen als vrienden zeggen "er zijn meer vrouwen/mannen dan kerken" en wil je dit soort hulpwoorden niet meer horen? Zijn je gedachten vol van hem/haar en wil je alleen hem/haar? Familie en vrienden bedoelen het goed en willen jou alleen maar gelukkig zien maar ze slaan de plank steeds mis. Zijn/haar liefde is gewoon echt over en jij weet niet hoe je hiermee om moet gaan.

Je moet weer verder met je leven, jezelf optrekken aan anderen, leuke dingen doen, maar hij/zij blijft maar in je hoofd spoken. Je kan hem/haar niet vergeten.

Liefdesverdriet is op te lossen met EFT behandelingen. De herinnering blijft, maar de pijn verdwijnt en zo lossen de pijnlijke emoties op. Je kan aan die persoon terug denken zonder verlangen en je wijden aan een persoon die precies bij jou past.

4 Daags herstel

U voelt dat u op een kruispunt staat. U kunt geen keuzes meer maken, uw hoofd voelt vol en wezenloos staart u vooruit totdat de tranen in uw ogen schieten en u voelt dat er van uzelf nog weinig over is. U voelt zich moe, opgebrand en eenzaam.

Het wordt tijd dat de aandacht en steun naar u gaat... Lees meer