Ik mis je...

Je lach
je stem
jouw aanwezigheid........

Bij een verlies raakt men soms niet alleen geestelijk in de problemen, maar ook ons lichaam gaat anders reageren.

 

EFT Therapie voor rouwverwerking

EFT Therapie : Hulp bij rouwverwerking

Vaak merk je na een half jaar tot een jaar na het overlijden van een dierbare dat er nog geen begin is gemaakt met de verwerking van het grote verlies. Op eigen kracht kom je er maar niet uit en je raakt geïsoleerd.

U bent op het punt aangekomen dat u niet meer kunt omgaan met de pijn en het verdriet, u wordt verscheurd. U voelt zich geamputeerd, alsof er niets anders meer in het leven is wat u op de been kan houden. Het leven heeft in uw ogen geen zin meer. Een depressie is het gevolg. U ziet geen lichtpuntje meer, hebt moeite met opstaan of naar bed te gaan, u rookt meer of drinkt meer, dit alles om de pijn te verzachten. U huilt van binnen, want niemand mag het zien. U bent getekend door het leven en u sleept zichzelf voort.

EFT therapie geeft u hulp bij rouwverwerking

Dit hoeft niet meer zo te door te gaan want met een EFT behandeling gaat ook voor u de zon weer stralen. De herinnering aan uw dierbare blijft maar de pijn verzacht. Dan komt de tijd dat u wel weer kunt praten over uw verloren dierbare maar dan met een glimlach. De meegemaakte positieve gebeurtenissen komen weer terug en met uw familie of vrienden kunt op een fijne manier de herinneringen aan uw dierbare ophalen.

4 Daags herstel

U voelt dat u op een kruispunt staat. U kunt geen keuzes meer maken, uw hoofd voelt vol en wezenloos staart u vooruit totdat de tranen in uw ogen schieten en u voelt dat er van uzelf nog weinig over is. U voelt zich moe, opgebrand en eenzaam.

Het wordt tijd dat de aandacht en steun naar u gaat... Lees meer