Succes verhalen

EFT Therapie tegen rouwverwerking

Mijn naam is Stiny van Deudekom. Ik heb E.F.T. behandelingen gehad van Emelie van Laar. Een aantal jaar geleden is mijn zus aan een auto ongeluk overleden,ze was 24 jaar. De schrik voor autorijden zat nogal diep bij mij, ik durfde wel te rijden, maar niet op snelwegen. Nu, na de E.F.T. behandelingen, ben ik afgelopen 24 mei 3 uur rijden naar familie in Limburg gereden. En de volgende dag weer terug. Voor het ongeluk had ik nooit angst om te rijden, ik deed het gewoon, dacht er niet over na en nam wel alle snelwegen. Maar na het ongeluk was er veel veranderd. Ik durfde de snelweg niet meer op. De rit naar mijn familie was een hele overwinning en ik ben er heel blij mee. Vorig jaar 12 juni is mijn man plotseling overleden, dit was erg traumatisch voor mij. Ik heb zoveel verdriet, voel me erg alleen. Maar door de E.F.T. behandelingen ben ik sterker geworden en probeer ik goed verder te gaan. Dus wat de E.F.T. doet, ik weet het niet, maar het helpt. Het is niet te geloven, maar het is echt waar, ik maak het zelf mee. Ook ben ik heel bang geweest voor inbraak na m'n man's overlijden, omdat ik alleen in huis ben nu. Ik was bang dat iemand mij wat wilde aandoen, met een mes of zo, ja er gaat van alles door je heen als je ineens alleen komt te staan. Maar nogmaals het gaat nu een stuk beter, Lieve Emelie bedankt, ik zal het nooit vergeten, dat jij er voor me was.
Groetjes en tot ziens Stiny

 

EFT Therapie pesten op het werk

Beste Emelie, het liep de laatste tijd niet helemaal lekker op kantoor, er waren fikse spanningen. Er werden continue steken onder water en rotopmerkingen gegeven, er werd getreiterd. Daar bestond mijn dag uit. Ik kon het niet meer opbrengen om naar kantoor te gaan. Huilend stond ik eleke dag onder de douche om weer na mijn werk te gaan. Langzaam maar zeker voelde ik mij wegzakken in een negatieve neergaande spiraal ik werd gewoon mee gezogen. Ik wist 1 ding zeker; dat ik mijn baan moest behouden en mij niet kon permitteren ziek te worden. Ik moest verder maar hoe? Gelukkig werd ik door een vriend gewezen die E.F.T. had gedaan, met goede resultaten. Met de moed der wanhoop heb ik mij daarin gestort, met gelukkig heel positieve resultaten, want ik ben uit een dal gekomen en kijk weer met een frisse blik naar het leven. Door mijn verandering van gedrag is ook het pesten gestopt. Een eenvoudige, pijnloze methode maar met grote resultaten.
Dank je Emelie

 

EFT Behandeling tegen verslaving

Jarenlang was ik verslaafd aan lorazepam en oxazepam ik kon er maar niet van afkomen. Afbouwen lukte mij niet. Juist het laatste kwartje van het pilletje kon mij niet loslaten. Als ik 2 dagen zonder lorazepam doorbracht, kwamen de zenuwen al weer terug. Dankzij E.F.T. was ik er met 3 sessies vanaf, ik sta nog met ongeloof...Maar ik ben er vanaf, totaal geen enkele behoefte heb ik meer. Wel moest ik mij goed inleven tijdens de sessie.
Super bedankt !

 

EFT Behandeling voor energie

Wat voel ik mij goed. Na het 4 daagse herstel ik was doodmoe en opgebrand. Na alles wat ik heb meegemaakt, was ik al m’n energie kwijt. Maar na de E.F.T. sessies heb ik veel inzichten en kracht gekregen. Ik geloof weer in mezelf en weet wat ik wil.
Groetjes L.v Beek

 

EFT Therapie tegen depressie

Ik wil iedereen die problemen heeft E.F.T. aanraden. Pffff…laat het niet zolang doormodderen totdat je helemaal leeggetrokken bent, maar ga meteen aan de gang. De manier waarop de E.F.T. behandeling plaatsvindt, maakte het voor mij zo ongedwongen. Door mijn depressie was ik al geestelijk uitgeput en kon ik lange gesprekken niet meer aan. Ik vind E.F.T. dan een uitkomst. De behandeling is snel en veilig. Ik voel mij nu een stuk lichter in mijn hoofd en voel een glimlach op mijn gezicht.
Liesbeth

 

EFT Therapie tegen verdriet verwerking

Even geen tranen meer en weer normaal kunnen slapen. Meer woorden heb ik niet maar ik wil je wel heel erg bedanken voor de rust die ik door E.F.T. heb gekregen. Heel fijn en bedankt!
R. Theunissen