Relatieslachtoffer...

EFT  hulp bij verwerken van

Scheiding                     Bindingsangst

                       Angsten      Wantrouwen

Misbruik                     Geweld

                   Stalking            Straatvrees

     Onzekerheid                      Slaaploosheid

                                    Verdriet

 

EFT therapie : Relatieslachtoffer

Zit je in een relatie en heb je het idee dat je identiteit langzaamaan ontnomen is/wordt door je partner? Dan kan het zijn dat je partner een persoonlijkheidsstoornis heeft. Wat mensen die aan een persoonlijkheidsstoornis lijden kenmerkt, is dat ze in het begin charmant en aardig zijn en jou laten voelen alsof jij hun ware liefde bent of beste vriend/in. Zo kunnen ze mensen (slachtoffers) aantrekken en deze uiteindelijk geestelijk of fysiek afhankelijk van zich maken. Het lot van het slachtoffer kan soms tragisch aflopen.

Je komt als partner van iemand met een persoonlijkheidsstoornis in een zware depressie, wordt onzeker, krijgt angsten en slaapstoornissen. Je hebt geen eigen identiteit meer of nog erger, je ziet helemaal geen uitweg meer.

Herken je dit, dan ben je waarschijnlijk een relatieslachtoffer.

Met EFT therapie kunnen veel van deze klachten bijna of zelfs helemaal opgelost worden. Hierdoor sta je als slachtoffer sterker in het leven en laat je je niet meer misleiden doordat er op je zwaktes ingepraat wordt.

4 Daags herstel

U voelt dat u op een kruispunt staat. U kunt geen keuzes meer maken, uw hoofd voelt vol en wezenloos staart u vooruit totdat de tranen in uw ogen schieten en u voelt dat er van uzelf nog weinig over is. U voelt zich moe, opgebrand en eenzaam.

Het wordt tijd dat de aandacht en steun naar u gaat... Lees meer