4 Daags Herstel

Herstellen doe je zelf

Wanneer jij er aan toe bent

Weer grip op je eigen leven

Een blik naar de toekomst

In het leven staan

4 Daags herstel

U voelt dat u op een kruispunt staat. U kunt geen keuzes meer maken, uw hoofd voelt vol en wezenloos staart u vooruit totdat de tranen in uw ogen schieten en u voelt dat er van uzelf nog weinig over is. U voelt zich moe, opgebrand en eenzaam.

Het wordt tijd dat de aandacht en steun naar u gaat.

U bent welkom bij ons.

Wij vangen u met warmte op en geven u alle hulp die wij in ons pakket hebben. We hebben ons pakket samengesteld om u weer inzichten te laten krijgen zodat u de juiste richting kunt kiezen en om u rust en ontspanning te geven. Ook gaan we u helpen uw emoties weer in balans te brengen.

Er is hier alle gelegenheid om bij te komen, heerlijk uit te rusten of bij slapen. Een vrijstaand herenhuis uit het jaar 1878 in een landelijke omgeving geeft u een fijne binnenkomst waar u zich thuis zult voelen.

In de zomer zijn er hangmatten aanwezig in het prachtige parkje bij het huis. Hier kunt u met een boek heerlijk ontspannen of van van de zon genieten. Naast dit zijn er op het platteland ver van de grote stad meer ontspanningsmogelijkheden. U kunt in het najaar en de winter gezellig bij de houtkachel zitten. De maaltijden zijn gezamenlijk in de grote gezellige woonkeuken. Er wordt heerlijk voor u gekookt.

Onze begeleide Mindfulness kan ook tot steun zijn bij onderwerpen zoals: Liefdesverdriet, rouwverwerking, scheiding, jezelf terug vinden, oplossen van onzekerheid, angsten of burn-out verschijnselen.

Inschrijfformulier

Vul uw naam in:
E-mail adres:
Telefoonnummer:
Reden voor aanmelding:
Datum (dd-mm-yyyy) :
Opmerking:
Anti-spam

Resultaat na deze 4 daagse zelfherstelling
-Je bent niet meer zo afhankelijk
-Je bent beter in staat keuzes te maken
-Je kunt beter in slaap komen en ontspannen
-Je hebt technieken aangereikt gekregen die je ook in het dagelijkse leven kunt gebruiken
-Je hebt duidelijkheid over de richting die je wenst in te gaan
-Je staat sterker in het leven
-Je innerlijke blokkades zijn opgeheven
-Je hebt weer zin in het leven of weer zin om een nieuwe relatie aan te gaan

Wat is ons doel
-Mentaal versterken; vergroten van zelfvertrouwen, stressbeheersing, doelstellingen voor ogen houden en daar ook aan werken
-Emotionele belevingen ombuigen van een passieve instelling naar een actieve instelling (zoals angst- en pijnreductie), de negatieve klacht wegnemen door het creëren van een positieve toekomstverwachting
-Gedrag veranderen, zoals je eigen grenzen leren af te bakenen, leren om te gaan met conflictsituaties, controle verkrijgen over je eigen menig en leven
-Zelfverdediging
-Persooonlijke coachingsgesprekken
-Groeps EFT; jezelf bevrijden van pijnlijke emoties om weer verder te kunnen gaan met je leven
-Lichaamsoefeningen gericht op ademhaling, ontspanning en het leegmaken van je hoofd
-Activiteiten om beter te kunnen slapen en je gedachten opzij te kunnen zetten

Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden deze telefonisch, zodat we duidelijk uit kunnen leggen wat u kunt verwachten.

Locatie is in provincie Groningen.